Investeringskonsultation

Vi på Eligo arbetar med oberoende konsultation kring portföljkontruktion och optimering, riskanalys samt fondutvärderingar. Dessa tjänster riktar sig främst till professionella investerare som känner att de saknar den kompetens och de verktyg som krävs för att genomföra denna typ av arbete. Inom portföljkonstruktion och optimering kan det exempelvis röra sig om att sätta upp en strategisk investeringspolicy eller hur man taktiskt ska förhålla sig till sin långsiktiga allokering. Vad gäller riskanalys så är detta ett område som många bortser från men där vi har verktyg som kan förklara riskerna i din/dina portföljer.

Avslutningsvis arbetar bolaget i stor omfattning med fondanalyser och utvärderingar både intern och för andra kunder. Dessa analyser kan göras för separata fonder eller så kan vi kombinera fondutvärdering med de övriga områdena så som konstruktion av portföljer, optimering och riskanalys.

Om detta låter som något som skulle kunna utveckla arbetet med just din/era portföljer eller innehav så hör av er till oss på Eligo så kan vi förklara vad vi kan erbjuda.

 

 

Eligo Asset Management AB Storgatan 38, 903 26, Umeå, Sweden. Tel: +46 8 614 48 00