Medarbetare

Anders Conradzon

- VD

Anders har arbetat inom försäkrings- och finansmarknaden sedan 1987, både som försäkringsförmedlare, styrelseledamot och tidigare VD inom Försäkringsförmedlarbolag och värdepappersbolag. Tillsammans med Thomas Fjällström grundade Anders Svensk Fond & Försäkring AB, Nordisk Fondservice AB och Hjerta AB och har dessutom varit med och lagt grunden för nuvarande WebCap i Sverige AB. 

 

Markus Linnes

- vVD & Portföljförvaltare

Markus har jobbat med kapitalförvaltning sedan 2003. Markus började sin karriär inom kvantitativ fondanalys och har sedan 2006 även arbetat med utveckling av analysmodeller rörande strategisk och taktisk tillgångsallokering. Sedan 2009 arbetar Markus även som portföljförvaltare. Markus har en magister i nationalekonomi och kandidatexamen inom Development studies från Umeå universitet.

 

Thomas Bergström

- Förvaltare

Thomas har arbetat med kapitalförvaltning sedan 1999 och har en bred och djup erfarenhet av olika tillgångsklasser, investeringsstrategier och riskhantering. Thomas har tidigare arbetat med kvantitativ analys, risk och portföljanalys och varit ansvarig riskmanager för aktie- och ränteportföljer, balanserade mandat samt för marknadsneutral aktiehedgefond. Thomas har arbetat med alternativa investeringar sedan 2005 och varit ansvarig förvaltare för multistrategifonder sedan 2008. Thomas har ett brett nätverk i den globala fondindustrin och speciellt inom alternativa investeringar. Thomas var 13 år med Nordea Investment Management och har senaste åren varit verksam som investeringskonsult och försäljning av investeringsprodukter som innefattar Private Debt, private equity och hedge fonder.

 

Hans Turitz

- Förvaltare

Hans började inom finansbranschen 1987 och har bland annat arbetat som mäklare, förvaltare och administrativt ansvarig på Royal Trust Bank Canada, Jacksons Ltd, Merrill Lynch International, Svecia Securities AG, Castora Försäkringsmäkleri AB, Acta Kapitalförvaltning AB och Squadron Partners AB. Hans kompetensområden omfattar teknisk analys, futures, optioner och utveckling av tradingstrategier med fokus på regelbaserade beslutsmodeller. Hans har en Bachelorsexamen från Middlebury College i USA.

 

Paul Kushsh

- Portföljförvaltningsassistent/Administration

Paul arbetar med databas- och modellutveckling och assisterar i modellportföljförvaltningen samt administration. Paul har en magister inom nationalekonomi och kandidatexamen inom företagsekonomi. 

 

Patrik Lövgren

- Administration- och Bokföring

 

Camilla Stark

- Administration och ansvarig för rapporteringar till Finansinspektionen

1057.Vardenforgenerationer.358x.jpg

 

 

Eligo Asset Management AB Storgatan 38, 903 26, Umeå, Sweden. Tel: +46 8 614 48 00